Borstbeelden

Onze unieke beelden worden standaard uitgevoerd als bustes en tonen dus hoofd, schouders en bovenkant borst. De beelden zijn vervaardigd van verschillende materialen, waaronder fiberglas, boetseermaterialen en gips. Deze basismaterialen zorgen voor de vereiste stevigheid en voor de juiste vorm en definitie van de beelden. Als laatste worden de borstbeelden natuurgetrouw afgewerkt met een mooi laagje siliconen.

Kunstenaar David Schonwa en de collega’s met wie hij samenwerkt hanteren feitelijk dezelfde werkwijze als de schildercollega’s van ZART. Dat betekent voor u dat het niet nodig is om persoonlijk aanwezig te zijn, maar dat onze kunstenaars werken vanaf digitaal fotomateriaal. Daartoe komt komt een van hen kort bij u op bezoek om met een 3D-camera de vorm van uw hoofd, gezicht, hals, nek en schouders vast te leggen.

Met deze 3D-opname kunnen de kunstenaars in het atelier uw gezicht, hoofd en nek van alle mogelijke kanten bekijken op een computerscherm. Deze manier van werken is voor beide partijen heel praktisch en efficiënt. Voor u betekent dit onder meer dat u niet meerdere keren tijd hoeft vrij te maken om urenlang model te zitten! En voor ons is het handig dat we op ieder moment aan uw beeld kunnen werken.

Omdat we er eer in stellen dat elk beeld er realistisch uitziet, duurt het minimaal 2 maanden voordat uw beeld klaar is. Met name het implanteren van de échte haren, wimpers en wenkbrauwen kost veel tijd, net als het aanbrengen van de juiste gezichtskleur en make-up. Om tevredenheid te garanderen, wordt het beeld minutieus nagekeken op kwaliteit en ontvangt u een foto ervan, vóórdat we uw beeld afleveren.

Borstbeelden: de ins and outs

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van beelden zoals ZART die voor u kan maken. Wilt u ook een uniek en sprekend borstbeeld van uzelf of van een dierbaar persoon, dan staan we bij ZART klaar voor u!

We komen kort bij u langs om met een 3D-camera uw hoofd en schouders vast te leggen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is aangeven wat uw wensen zijn, met bijvoorbeeld het haar of de make-up.

Zodra alles is besproken en 50% is aanbetaald, gaat een van onze kunstenaars voor u aan het werk. Het eindproduct wordt intern op kwaliteit nagekeken, waarna aflevering volgt conform afspraak.