Schilderijen: de ins and outs

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van schilderijen zoals Z-Art die kan maken. Wilt u ook een mooi, sprekend schilderij van een dierbaar persoon of huisdier, dan staan we bij Z-Art klaar voor u! Het enige wat u hoeft te doen is ons een scherpe digitale foto te sturen (min. 1800 x 1200 pixels), het formaat canvas te kiezen (30 x 40 t/m 120 x 180 cm) en uw eventuele wensen aan te geven. Zodra alles is besproken en 50% is aanbetaald, gaat een van onze kunstenaars voor u aan het werk. Het eindproduct wordt intern op kwaliteit nagekeken, waarna aflevering volgt conform afspraak.

Schilderijen: de ins and outs

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van schilderijen zoals Z-Art die kan maken. Wilt u ook een mooi, sprekend schilderij van een dierbaar persoon of huisdier, dan staan we bij Z-Art klaar voor u!

Het enige wat u hoeft te doen is ons een scherpe digitale foto te sturen (min. 1800 x 1200 pixels), het formaat canvas te kiezen (30 x 40 t/m 120 x 180 cm) en uw eventuele wensen aan te geven.

Zodra alles is besproken en 50% is aanbetaald, gaat een van onze kunstenaars voor u aan het werk. Het eindproduct wordt intern op kwaliteit nagekeken, waarna aflevering volgt conform afspraak.

Toont alle 4 resultaten